Μελισσανίδης: Θα είμαι δίπλα στον Μάριο Ηλιόπουλο

melissanidis 78654123

Advertisement

Σε νέα εποχή περνά η ΑΕΚ! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ιδιοκτησία της “Ένωσης” η οποία περνά στα χέρια του 54χρονου εφοπλιστή, Μάριου Ηλιόπουλου. Στην αίθουσα Τύπου της “OPAP Arena” παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα το νέο πρόσωπο στο “τιμόνι” της ΑΕΚ τον οποίο και… σύστησε στο κοινό ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Εμφανώς συγκινημένος με δάκρυα στα μάτια τόνισε πως τα ταξίδι έφτασε στο… τέλος του εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη που τρέφει για το ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάριο Ηλιόπουλο όπου και τόνισε πως θα βρίσκεται στο πλευρό του έως ότου βρει τα πατήματα του. “Η νεκροψία θα δείξει” υπογράμμισε.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως κατέληξε στο πρόσωπο του Μάριου Ηλιόπουλου καθώς γνωρίζει τον χαρακτήρα και τις φιλοδοξίες του, ενώ τον χαρακτήρισε ως επιτυχμένο, φιλόδοξο, εγωνιστή και ισχυρό επιχειρηματία. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι είχε προτάσεις από fund της Αμερικής και αποκάλυψε ότι ο κ.Ηλιόπουλος έχει ήδη συναντηθεί με τον προπονητή των “κιτρινόμαυρων”, Ματίας Αλμείδα.

“Το ταξίδι έφτασε στο τέλος. Ήρθα να σας παρουσιάσω τον κ. Ηλιόπουλο. Είναι ένας νέος άνθρωπος, θα είναι ο νέος προστάτης της ομάδας μας. Δεν σας κρύβω ότι το σκέφτηκα πολύ, το δουλεύω 1-1.5 χρόνο στο μυαλό μου. Κατέληξα στον Μάριο γιατί ξέρω τον χαρακτήρα, τις φιλοδοξίες του και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Θα είμαι δίπλα του μέχρι να βρει τον βηματισμό του.

Είναι αυτοδημιούργητο παιδί, έχει κάνει πολλά χρήματα και η ΑΕΚ δίπλα του θα έχει συνέχεια. Όλοι κρινόμαστε. Και εγώ θα κριθώ κάποια στιγμή. Ο κύριος Ηλιόπουλος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μαζί θα πάρει το προπονητικό κέντρο και την εκμετάλλευση του γηπέδου για τα επόμενα 49 χρόνια. Έχω ξαναπεί πως το γήπεδο ανήκει στην ερασιτεχνική. Έχω να σας πω πως είχα προτάσεις από fund της Αμέρικης και επειδή είχαμε πρόσφατα εμπειρία από τέτοιο fund δεν το σκέφτηκα καν”.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement