Κεχαγιά: Ζητάμε τις έδρες πίσω από την Νέα Αριστερά

kechagia 2003

Advertisement

Το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ

«Το αποτέλεσμα δεν είναι ούτε για γέλια ούτε για κλάματα» είπε η κυρία Κεχαγιά επισημαίνοντας πως μερικώς δικαιώνει το κόμμα. «Διατηρήσαμε τη δεύτερη θέση, παρά το γεγονός πως κάποιοι στοιχημάτιζαν πως θα είμαστε τρίτο κόμμα και πετύχαμε από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απομειώσουμε την εκλογική ισχύ της ΝΔ» επισήμανε.

Υπογράμμισε δε πως το κόμμα ανέδειξε το ζήτημα της ακρίβειας, καταθέτοντας δύο προτάσεις για ακρίβεια και φορολογικό. «Θεωρούμε ότι αναδείξαμε το ζήτημα αυτό που ο κ. Μητσοτάκης το έβαζε κάτω από το χαλί» είπε η κυρία Κεχαγιά.

Συγχρόνως, παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να καταγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα μεγαλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές «όμως το ποσοστό δεν μας αποθαρρύνει», ανέφερε. «Δεδομένου ότι τον περασμένο Φεβρουάριο είχαμε μονοψήφια ποσοστά, κάναμε μια ανοδική κούρσα και πιστεύουμε ότι από εδώ και πέρα θα συνεχιστεί αυτή η κούρσα ανόδου.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement