Κασσελάκης: Όποιου δεν του αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ η πόρτα είναι ανοιχτή

KASSELAKIS

Advertisement

Στο μήνυμα των ευρωεκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Υπάρχει κόσμος που μας λέει σε πιστεύουμε αλλά πρέπει κι εσύ να φτιάξεις μια ομάδα και να δείξεις στιβαρότητα και ξεκάθαρες προτάσεις. Το έλαβα αυτό το μήνυμα πολύ ξεκάθαρα και αναφέρεται ίσως και σε δικαιώματα που έδωσα εγώ παρουσιάζοντας το σπίτι μου. Mea culpa. Θα χτίσουμε μια ομάδα αριστείας με ένσημα στην επιστήμη, στην οικονομία» ειπε αρχικά ο κ. Κασσελάκης.

Σε ότι αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών είπε ότι «δεν πετάω απο τη χαρά μου αλλά είναι πολύ ικανοποιητικό και βάσει των συνθηκών καλό αποτέλεσμα. Είμαστε στο νο3 της Αριστεράς στην ευρώπη σε επίπεδο ποσοστών»

Μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ είπε «να συνεργαστούμε με την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για προτάσεις νόμου για το καλό της κοινωνίας. Υπάρχουν μερικές διαφορές με το ΠΑΣΟΚ. Κάνω πρόσκληση να συνεργαστούν για προτάσεις νόμου, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ γνωρίζει πώς να επικοινωνήσει με το γραφείο μου. Δεν τείνω χείρα φιλίας στο ΠΑΣΟΚ γενικά. Αυτό που βλέπω στην Αθήνα θα είναι προμετωπίδα, θα χτίσουμε πυρήνες στην Αθήνα, είναι το πρώτο στοίχημα που γυρνάει το κύμα από το μείγμα δεξιάς-ακροδεξιάς. Σε αυτή τη διαδικασία με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουμε την πρόθεση να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου».

Αντίθετα για τη Νέα Αριστερά είπε «δεν θα υπάρξει καμία απολύτως συνεργασία με το μόρφωμα αυτό. Είναι ανήθικο να έχουν κλέψει έδρες. Δεν μπόρεσαν να κλέψουν ούτε έναν ευρωβουλευτή και αυτή τη στιγμή λένε το αίτημα γελοίο για τις έδρες που η κοινωνία πιστεύει ότι ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα κριθούν πολύ άσχημα από τον λαό στις επόμενες εκλογές. Όποια φωνή αναφέρει ΣΥΡΙΖΑ-Νέα Αριστερά δεν αφορά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ». Με αφορμή, δε, την πρωτοβουλία Τεμπονέρα-Κοτσακά είπε «κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, αν κάποιος δεν εκφράζεται από τη συλλογικότητα για να κάνουμε κοινωνική αντιπολίτευση, δικαιωμά του να επιλέξει άλλη πορεία».

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement