Στέφανος Τσιτσιπάς για Πάουλα Μπαντόσα: «Ναι είμαστε ξανά μαζί»

tsitsipas badosa3

Advertisement

Οι φήμες “οργίαζαν” τον τελευταίο καιρό και ο Στέφανος Τσιτσιπάς το επιβεβαίωσε! Η Πάουλα Μπαντόσα βρίσκεται και πάλι στη ζωή του, αφού υπήρξε επανασύνδεση του ζευγαριού, λίγο μόλις καιρό μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα βρίσκονταν εξ αρχής στο προσκήνιο για την προσωπική τους ζωή, αλλά η ίδια η Ισπανίδα είχε αποκαλύψει το χωρισμό με μία ανάρτηση στο instagram στις 5 Μαΐου. Μία σειρά από νέα video όμως, τους έδειχναν να κυκλοφορούν μαζί στο Μόντε Κάρλο και ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, εξήγησε όσα συνέβησαν μεταξύ τους, δηλώνοντας ότι είναι και πάλι μαζί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανο Τσιτσιπάς είπε στο sdna.gr τα εξής: «Είμαστε μαζί. Θα το εξηγήσω γιατί κάποιοι δημιουργούν διάφορες ιστορίες για εμάς. Όχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να το πάρει έτσι ο κόσμος. Ούτε η Πάουλα έκανε κάτι κακό, ούτε εγώ έκανα κάτι που να ήταν λάθος. Ήταν δύσκολο για εμάς που ήμασταν χώρια και περνούσα κι εγώ κάποιες δύσκολες στιγμές. Θα έλεγα ότι δεν το διαχειρίστηκα κι εγώ πολύ καλά, διότι ένιωθα την πίεση του tour, της δουλειάς μου. Μου φάνηκε βουνό να συνδυάζω αυτά τα δύο (σ.σ. προσωπική και επαγγελματική ζωή) και πήρα την απόφαση να κάνουμε ένα διάλειμμα. Μετά από δύο-τρεις εβδομάδες κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που με έχει υποστηρίξει πάρα πολύ και όταν προσπάθησε να μου μιλήσει για να συναντηθούμε ένιωσα πόσο έντονη είναι η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο. Κατάλαβα ότι αυτή η σχέση που έχω με την Πάουλα είναι τελείως διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη σχέση που είχα στο παρελθόν, νιώθω ότι είναι δικός μου άνθρωπος και καταλαβαινόμαστε. Και αυτό βάζει περισσότερη αξία σε οτιδήποτε κάνω και τη θέλω δίπλα μου όσο πιο συχνά γίνεται. Οπότε ναι, επανασυνδεθήκαμε και είμαστε σε καλή φάση».

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement